Over mij

Anna de Wit

Ik heb dit altijd al willen doen vanwege de geschiedenis die het laat zien en het belang dat het heeft in mijn leven, mijn werk en mijn hobby. Maar ik heb je hulp nodig omdat ik geen website heb en er veel andere dingen gedaan moeten worden.

Het project begon in januari van dit jaar, het is een lange tijd komen en ik ben blij dat ik in staat ben om het te doen. Ik begon met het bouwen van de antenne, de behuizing, de componenten en veel draden. Ik begon in een kelder. Ik had een paar vrienden daar en ik bouwde een groot bord dat alles wat ik nodig had had, maar toen was het tijd voor de volgende stap. Ik moest een laptop, een laptop met een extern scherm en een monitor te krijgen. Ik moest ook een router, een router voor mijn radio en een wifi-module om internet te krijgen op mijn huis te kopen.

Ik ben geboren in 1987. Ik ben de jongste van de drie kinderen. Als 11 jaar oud kocht ik mijn eerste radio en de eerste elektronische speelgoed dat ik zou vinden bij mijn grootouders plaats. We hebben het maken van deze blog sinds 2004 en we zijn zo gegroeid.

Als een nieuw kind heb ik veel verschillende manieren gevonden om mijn gedachten te uiten op de radio en alle dingen die ermee verbonden zijn. Ik probeer de meningen van een 11-jarige te presenteren met een goed begrip van elektronische muziek en technologie en een passie voor radio. Ik denk dat het internet en de mogelijkheden van communicatie maken deze hobby veel gemakkelijker te delen met anderen. Als u vragen hebt of wilt praten met mij of vraag me een vraag voel je vrij om commentaar hieronder. Hier zal ik al het laatste nieuws bespreken en ook al uw vragen beantwoorden. Deze blog wordt elke 2-3 maanden bijgewerkt met nieuwe inhoud en met uw feedback zal ik doorgaan met de blog groeien! Wat ik de laatste tijd heb gelezen is het nieuws over de nieuwe golf van nieuwe elektronische bands, bands die nieuw en interessant en toch ook zeer succesvol.

Mijn passie

Mijn passie ligt in het ontwerpen van elektronische schakelingen. Ik ontwerp en bouw graag dingen. Ik experimenteer, bouw en test graag mijn circuits. Ik ben nu geïnteresseerd in het ontwerpen en bouwen van radio's.

Hier is mijn eerste project met een aantal van mijn ontwerpen en projecten. Dit project is geïnspireerd door het ontwerp van de klassieke elektronische klokradio en dit project zal gebruik maken van enkele onderdelen van mijn oude project.

Wat ik gebruik:

Dit project zal worden gebaseerd op de basiscomponenten van een klassiek elektronicaproject, de uurwerkklok, ik gebruik een paar onderdelen van dit project. De radio wordt gemaakt door een eenvoudig bord met 5 pinnen. Het is gemaakt van 3 lagen met een koperlaag en een aluminium laag ingeklemd tussen hen. De radio maakt gebruik van de standaard 12 volt batterijen die zijn beoordeeld voor een maximum van ongeveer 20 uur gebruik.

Het belangrijkste onderdeel dat ik gebruik in dit project is de LM386 klokchip.

Mijn vader zei altijd dat er geen klokradio was. Hij zei dat als je een persoon met een geest voor de klok radio, dan moet je meer tijd doorbrengen met je handen. Nu, in mijn ervaring met mijn handen, ik ben niet meer in klokken of radio's dan mijn vader is in een klok of een radio. Ik ben meer in het ritme van de zon, de wind, de dieren en de geluiden van mijn stad. Dus, wat ik wilde doen met mijn handen, was om ze te gebruiken als een soort van klok radio.

Een klokradio is een apparaat waarmee u afstemmen op het radiostation en de geluiden van de wereld om u heen horen. Dit is de reden waarom de klok radio was zo belangrijk voor mijn kindertijd. Ik was in staat om te gaan in het midden van de stad, of uit te gaan in het wild, op hetzelfde moment dat ik was ook in staat om te luisteren naar al deze verschillende soorten geluiden uit de hele wereld.

Op sociale media vind je me hier. Ik hou ervan om te praten over de beste en slechtste delen van de moderne technologie, dus als je geïnteresseerd bent in hoe een technologie kwam te zijn, hoe het kwam tot de huidige staat, of hoe het kan evolueren, vergeet dan niet om te controleren of de artikelen op mijn blog.

De nieuwe "klokradio"

In de afgelopen decennia zijn radio en televisie een veel belangrijker onderdeel van het leven van mensen geworden. De opkomst van het internet heeft een hele nieuwe wereld van mogelijkheden geopend. Er zijn veel verschillende soorten radio, maar degene die in je opkomt is de klok radio, omdat het combineert het beste van radio en televisie. De radio is een van de belangrijkste redenen dat mensen graag dit soort radio te gebruiken. Hiermee u afstemmen op elk programma, en dan u hetzelfde programma lezen over en weer.