Hoe werkt de klokradio?

Anna de Wit

"Het is gebouwd op hetzelfde principe als klokradio's". Im Unterschied zu Accu Pack ist es ergo merklich empfehlenswerter. Wat maakt de klokradio anders dan de klokradio? Ten eerste heeft het een digitaal display. Dit is echt interessant, want als je een digitaal scherm hebt, moet je de informatie van een digitale ingang krijgen. Pas als je de digitale uitgang van de klokradio direct aansluiten, heb je de real-time informatie! Ten tweede hoeft de klokradio niet met de buitenwereld te communiceren; het is een radio die zowel binnen als buiten het huis gebruikt kan worden. We hebben een klokradio in huis! En met jou?

In dit bericht hebben we een paar voorbeelden van hoe u uw klok radio aansluiten op het internet. Sogar mag Smartwatch Blauw einen Testlauf sein. Laten we beginnen en een idee krijgen van wat er gebeurt met uw klok radio.

Het gebruik van een radio met een internetverbinding is niet moeilijk. Open gewoon de webbrowser en selecteer de radio aan de linkerkant. U dan op de knop Verbinden drukken. Een webpagina zal openen die alle radio fabrikanten die er zijn lijst. Klik op de link. Als de radio niet werkt, u een andere fabrikant proberen door simpelweg het nummer op de webpagina opnieuw te typen. Genau das differenziert es hochgradig von weiteren Artikeln wie bspw. wekkerradio Test. In deze tutorial zal ik je laten zien hoe je een radio instellen om naar muziek te luisteren via het internet met Kodi. Ik zal ook uitleggen hoe het te gebruiken voor een eenvoudige nieuws-en sport radiozender.

Stap 1. Kodi downloaden en installeren

Kodi is een Open Source software waarmee je films, muziek en live sport streamen. U het eenvoudig downloaden en installeren op uw computer of mobiel apparaat met behulp van deze gratis tool. Open Kodi en klik op het menupictogram in de rechterbovenhoek van het venster en selecteer Instellingen > Invoegtoepassingen. U dat doen door op de naast Invoegtoepassingen te klikken en de gewenste invoegtoepassing in de lijst te selecteren. Klik op Volgende en selecteer de invoegtoepassing die u wilt installeren.

Stap 2. Download de VLC Media Player

De meest gebruikte mediaspeler is VLC mediaspeler en je het eenvoudig downloaden van deze website. U hoeft geen internetverbinding te hebben om VLC te gebruiken. Open de toepassing en klik op de knop Openen en installeer deze door op de downloadknop te klikken. Zodra het is geïnstalleerd, opent u het VLC-programma en klikt u op de play-knop, waarmee de VLC-speler wordt gestart.

Stap