Dit is hoe we testen

Anna de Wit

Wij zijn van mening dat de wetenschappelijke methode een belangrijk onderdeel is van ons evaluatieproces. Daarom hebben we geen behoefte om andere resultaten dan die we observeren in onze tests. We kijken alleen naar nauwkeurige, consistente en uitgebreide bevindingen. We gebruiken allemaal dezelfde technieken voor onze testen als we doen voor onze beoordelingen. We hebben veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat onze methodologie consistent is.

Klik hier voor meer informatie over onze methodologie. De volgende onderwerpen zijn enkele van de belangrijkste aandachtsgebieden die we zoeken in onze tests: 1. Ruis en harmonische bereik De meest voorkomende bron van interferentie in het testen is mechanische interferentie van de klokradio, meestal veroorzaakt door de gebruiker die de klokradio op de verkeerde locatie probeert te activeren. Onze tests omvatten meestal de radio wordt in een locatie waar er geen direct of direct contact tussen het en het gezicht van de gebruiker en lichaam. Daarom zijn we vaak niet in staat om de frequentie of timing signalen van de klok radio op deze locaties te detecteren.

Te vaak mensen erg enthousiast door een nieuw product zonder een goed idee van wat het kan doen, waardoor ze kopen zonder een tweede gedachte. We weten te veel over onze klanten en hun behoeften om producten te maken waarvan we denken dat ze hun tijd waard zijn, dus we hebben veel nagedacht over onze tests en analyses voordat we zelfs maar een product in handen krijgen.

Wanneer we een product beoordelen, doen we dat als consument niet, we doen het als bedrijf. De reden dat we een speciale sectie in de blog is omdat we willen een onafhankelijke stem op het gebied van klok radio en een bron van informatie over productontwikkeling. Het is niet genoeg om te weten wat je koopt. Je moet in staat zijn om een weloverwogen beslissing te nemen op basis van alle feiten die je hebt gekregen. We hebben een speciale sectie voor de klok radio, maar het is niet altijd gemakkelijk om te vinden wat je zoekt en als je vindt wat je nodig hebt, voelen we dat is het punt waar we beginnen te verliezen onze geloofwaardigheid.

Op het eerste gezicht zal een standaard digitale klokradio de tijd nauwkeurig kunnen meten. U ook kijken naar het interne mechanisme, omdat het gebruik maakt van een kleine, ronde wijzerplaat die zijn eigen interne oscillator heeft.

Het blijkt dat deze interne oscillator niet de beste keuze is voor een klokradio. Moderne digitale klokken zijn ontworpen om nauwkeurig te zijn tot een 1 tot 1.000 Hz precisie, maar de interne oscillator in een klok radio kan oscilleren op 10 keer dat. Dit betekent dat elke seconde van de tijd van de klokradio twee keer wordt gemeten. Als dat niet klinkt als een big deal, overweeg dan dit: in de eerste paar seconden nadat het alarm afgaat, kan de tijd van de oscillator variëren van 8,3 milliseconden tot bijna 30 seconden. Tegen de tijd dat je van 15 seconden naar 14 seconden bent gegaan, heb je net bijna 10 seconden naar de oscillator van een klokradio geluisterd. Hoewel dit geen probleem is als uw wekker is ingesteld om af te gaan precies wanneer u wilt, wordt het erger met meer complexe systemen.