contacteer mij

Anna de Wit

Aanvraagformulier

Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe producten. Ik zal niet proberen om iets te verkopen voor gratis, maar de prijs zal altijd hoog zijn. Ik zal proberen om contact met u op het moment dat u nodig hebt om me te informeren over een product, maar ik zal niet in staat zijn om te reageren op e-mails, tenzij ik in staat ben om contact met u zelf. Ik heb niet de tijd om te antwoorden op elke post dus als je wilt contact met mij dan schrijven naar mijn blog op: Ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten, contacten en artikelen. Als u een interessant artikel of blog post en je denkt dat ik moet posten over het op mijn blog, dan u gerust contact met mij opnemen, maar houd het onderwerp en de e-mail tot een minimum beperkt. Als u verdere hulp nodig over een bepaald product of dienst, voel je vrij om me een reactie hieronder.

Dit is de blog die mij heeft gediend sinds ik voor het eerst toegetreden tot dit forum in 2006. Het gaat over alles wat elektronisch is.

Ik ben erg blij en erg blij dat ik met je kan praten.

Ik ben degene die in staat is om vragen te beantwoorden over wat we kleine, dat is het beste woord natuurlijk, wat ik gebruik, hoe ik de blog draaien en wat zijn enkele van de dingen die we praten over. Mijn favoriet is om een live show te doen, maar als het gaat om een druk weekend dan heb ik andere ideeën. En in deze blog zal ik in staat zijn om te praten over mijn ervaringen, de dingen die ik leer, een aantal coole projecten die ik heb gedaan, de gebeurtenissen die ik ben betrokken bij, over mijn familie en over dingen die van belang zijn voor anderen. In mijn geboortestad woon ik bij mijn ouders en mijn twee jongere broers en zussen. We hebben een kleine kamer hier in het huis waar we alle spullen hebben die ik hier graag bewaar en het heet de "Cape".

Onze openingstijden